Stäng

The National

Foto: Johan Palmgren

The Nationals banor är designade av Kyle Phillips, en av världens främsta banarkitekter. Han är känd för sin förmåga att använda sig av landskapets ursprungliga utseende i skapandet av banor som redan från början får en klassisk och tidlös känsla.

Lakes Course är en bana med klassisk parkkaraktär, tolkad på svenskt vis. Här möter spelaren typiska grässorter, mindre greener, fler vattenhinder och stora bunkrar. Banan byggs med de modernaste metoderna och helt i harmoni med naturen. Redan från öppning har Lakes Course en tidlös känsla som kräver sin spelare.

Du spelar med klubbhuset i ryggen och blickar bort mot Baras vidsträckta fält. Den stora, specialbyggda sjön kommer att kanta hålen 9, 17 och 18 och under rundan möter du både greener i kanten och halvt ute i sjön.

Links Course är en klassiskt tidlös 18-hålsbana skapad i samklang med naturen. Banan har de typiska linksdragen med stora, vidsträckta greener och många, små djupa bunkrar med branta kanter. Greenerna är byggda på en bädd av sand och onduleras för att efterlikna äkta, skotska links (sanddyner). Från hela Links Course har du utsikt över vårt vackra, rödteglade klubbhus och vid klart väder ser du ända till Malmös Turning Torso.

Banans nivåskillnad på över 20 meter ger en utmanande och spännande golfupplevelse och för att undvika naturbäcken som rinner längs med sju av banans hål krävs extra koncentration. Enligt tradition är linksbanan utan träd, men på vår bana finns faktiskt ett, bakom hål 1. På banan finns även två gamla märgelgravar.

Webbplats The National

Publicerad 2016-07-05 kl 10:07
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2024-02-26 kl 13:39