Stäng

Badvärd sommarjobb

Foto: Svedala kommun

Kontakt

Erna Gadzo
Samordnare
0709-89 64 03
erna.gadzo@svedala.se
Lina Walldén
Vikarierande samordnare
0722-54 05 43
lina.wallden@svedala.se

Vill du vara med och skapa en härlig och lärorik sommar i kommunen? Vi har två friluftsbad i kommunen som är öppna under sommaren, friluftsbadet i Svedala och Bara badsjö. Till dessa bad söker vi badvärdar som under sommaren ska bemanna baden och se till att våra besökare känner sig välkomna och får en trygg och säker vistelse på baden.

Friluftsbadet i Svedala består av en femtiometersbassäng, en tjugofemmetersbassäng samt en plaskpool för de minsta. Bara badsjö i Bara ligger centralt och består av en härlig konstgjord badsjö.

Vem söker vi?

Du måste vara minst 16 år och ha intresse för badsäkerhet och service. Att kunna  simma och god vattenvana är ett krav för tjänsten. Vi ser det som fördelaktigt om du har eller är aktiv i en simklubb/simförening. Det är en fördel om du genomgått en badbevakarkurs eller simlärarutbildning eller annan dokumenterad utbildning. Hjärt- och lungräddningsutbildning är en också en fördel. Eftersom en stor del av arbetet består av möten med besökarna är det avgörande att du har en god känsla för service och ett bra bemötande.

Samtliga tjänster för sommaren 2022 är tillsatta. 

Öka dina jobbchanser – Gå badbevakarkurs

Du har möjlighet att öka dina jobbchanser och få en badbevakarkurs betald. Du anmäler dig till en badbevakarkurs och om du får jobb på baden i sommar ersätter vi din kursavgift. Det är ingen garanti att du får jobb för att du går kursen, dock är sannolikheten större eftersom vi varje år är i stort behov av badvärdar. 

Publicerad 2016-12-06 kl 11:46
Sidansvarig: Freja Billengren
Uppdaterad 2022-03-31 kl 16:04