Stäng

Badvärd och simlärare sommarjobb

Foto: Svedala kommun

Kontakt

Erna Gadzo
Enhetschef Kulturskola och Ungas fritid
040–626 84 45, 0709–89 64 03
erna.gadzo@svedala.se

Vill du vara med och skapa en härlig och lärorik sommar i kommunen? Vi har två friluftsbad som är öppna under sommaren, friluftsbadet i Svedala och Bara badsjö. Till dessa bad söker vi badvärdar som ska bemanna baden under sommaren och se till att våra besökare känner sig välkomna och får en trygg och säker vistelse på baden.

Svedala friluftsbad ligger centralt i Svedala tätort. Badet har tre bassänger, en 50-metersbassäng, en 25-metersbassäng och en plaskpool för de minsta. Bara Badsjö ligger vid idrottsplatsen i Bara. Badet har två bassänger, en konstgjord badsjö som är rundformad och en barnbassäng.

Vem söker vi?

Du måste vara minst 16 år och ha intresse för badsäkerhet och service. Att kunna  simma och god vattenvana är ett krav för båda tjänster. Vi ser det som fördelaktigt om du har eller är aktiv i en simklubb eller simförening. Det är en fördel om du genomgått en badbevakarkurs eller simlärarutbildning eller annan dokumenterad utbildning. Hjärt- och lungräddningsutbildning är en också en fördel. Eftersom en stor del av arbetet består av möten med besökarna är det avgörande att du har en god känsla för service och ett bra bemötande.

Sök till badvärd

Ansökan är öppen till den 18 februari

Sök till simlärare

Ansökan är öppen till den 18 februari

 

Publicerad 2016-12-06 kl 11:46
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2024-02-09 kl 14:30