Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Näringsliv

Kontakt

Thomas Carlsson
Närings- och turismutvecklare
040–626 81 46
thomas.carlsson@svedala.se

Tack vare det perfekta läget, den stora inflyttningen och de goda kommunikationerna är Svedala kommun en utmärkt plats för dig som vill etablera ditt företag. Välkommen!

Stöd till företag som drabbas ekonomiskt av Covid-19

Stödpaket för det lokala näringingslivet

Många företag drabbas hårt som en följd av coronaviruset. Svedala kommun har därför snabbt beslutat att vidta ett antal åtgärder för att underlätta för våra företag. Kommunen förlänger bland annat betalningstiden på fakturor och avgifter inom vatten och avlopp (gäller ej anläggningsavgifter) samt tillstånd och tillsyn.
Stödpaket för det lokala näringslivet

Åtgärder för det lokala näringslivet

Företagsakuten för små- och medelstora företag

Region Skåne har startat en företagsakut för att stödja små- och medelstora företag i Skåne.
Här finns samlat olika sorters stöd och vägledning. Flera offentliga organisationer, bolag och myndigheter bidrar och arbetar tillsammans.
Du når Företagsakuten på 040-675 34 80 eller via skane.se/foretagsakuten
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

För oss är det viktig att ha ett bra samarbete med dig som företagare. Ett brett och mångsidigt näringsliv bidrar till att kommunen blir mer attraktiv. Ett ännu bredare och mångfacetterat näringsliv bidrar till Svedala kommuns attraktionskraft som helhet. Utbud av nära service, handel och företagstjänster understödjer kommunens tillgänglighet till vardagsbehov för de som bor, arbetar eller besöker kommunen.

Vi gör också många satsningar i kommunen för att förenkla för företag och skapa fler företag i fler branscher.

Närings- och turismutvecklaren är kommunens företagslots som förenklar kontakterna med oss för dig som är företagare. Det ska vara enkelt för dig att veta vem som är din kontakt för frågor, information, stöd och effektivare handläggningstider.

För dig som vill nätverka finns flera forum med stark lokal anknytning. Här finns möjlighet för dig att knyta kontakter, lära dig nytt och få inspiration till nya idéer.

Publicerad 2016-03-23 kl 13:49
Sidansvarig: Thomas Carlsson
Uppdaterad 2018-10-26 kl 11:20