Stäng

Näringsliv

Kontakt

Kosovar Gashi
Näringslivschef
040–626 81 46
kosovar.gashi@svedala.se

Tack vare det perfekta läget, den stora inflyttningen, de goda kommunikationerna och tillgången på mark och lokaler är Svedala kommun en utmärkt plats för dig som vill etablera ditt företag.

Vi gör också många satsningar för att förenkla för dig som företagare och locka hit fler nya företag i olika branscher. Ett brett och mångsidigt näringsliv bidrar till att Svedala blir en attraktiv kommun. Och ett bra utbud av nära service, handel och företagstjänster bidrar till ett mer tillgängligt vardagsbehov för alla som bor, arbetar eller besöker kommunen

Om energipåfrestningen

När omvärlden ser ut som den gör idag förstår vi att det kan vara svårt att navigera och planera för inte bara framtiden, utan även för nästkommande månader. Energisituationen är på mångas läppar just nu och läget är ansträngt i Sverige och Europa. Här hittar du värdefull information om hur du som företagare kan minska ditt företags elanvändning och var du kan vända dig för att få stöd.

Energiguide – stöd och information

Håll dig uppdaterad – följ oss på Facebook

På Facebook "Näringsliv Svedala" synliggör vi våra lokala företagare, lyfter stort och smått som rör näringslivet i kommunen och vår omgivning samt delar med oss av nyheter och aktuella frågor. 

Facebook Näringsliv Svedala

Publicerad 2016-03-23 kl 13:49
Sidansvarig: Martin Bard
Uppdaterad 2022-10-24 kl 09:37