Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Digital anslagstavla

Detta är Svedala kommuns officiella anslagstavla.

Här hittar du tillkännagivanden av kommunfullmäktiges sammanträden, tillkännagivanden av protokoll från kommunstyrelsens och de olika nämndernas sammanträden och övriga kungörelser och underrättelser.

Från och med 1 januari 2018 gäller en ny kommunallag och i den anges att  varje kommun ska ha en digital anslagstavla. Den digitala anslagstavlan ersätter den tidigare fysiska anslagstavlan.

Hur du överklagar ett beslut

Kommunfullmäktige

Här lägger vi ut kallelser och mötesprotokoll från kommunfullmäktige.

Kommunstyrelse och nämnder

Här lägger vi ut mötesprotokoll från kommunens nämnder och dess utskott: kommunstyrelsen, bygg- och miljönämnden, teknisk nämnd, utbildningsnämnden, kultur- och fritidsnämnden och socialnämnden.

 • Mötesprotokoll socialnämnden 4 juni 2019

  Protokoll från socialnämnden sammanträde den 4 juni 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll teknisk nämnd 11 juni 2019

  Protokoll från teknisk nämnds sammanträde den 11 juni 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll kultur- och fritidsnämnden den 5 juni 2019

  Protokoll från kultur- och fritidsnämndens sammanträde den 5 juni 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll utbildningsnämnden 3 juni 2019

  Protokoll från utbildningsnämndens sammanträde den 3 juni 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Valnämnden 4 juni 2019

  Protokoll från Valnämndens sammanträde den 4 juni 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll socialnämnden 4 juni 2019

  Protokoll från Socialnämnden sammanträde den 4 juni 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Protokoll kommunstyrelsen 27 maj 2019

  Protokoll från kommunstyrelsens sammanträde den 27 maj 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll valnämnden 29 maj 2019

  Protokoll från Valnämndens sammanträde den 29 maj 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll teknisk nämnd 21 maj 2019

  Protokoll från teknisk nämnds sammanträde den 21 maj 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll bygg- och miljönämnden 23 maj 2019

  Protokoll från bygg- och miljönämndens sammanträde den 23 maj 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

 • Mötesprotokoll utbildningsnämnden 20 maj 2019

  Protokoll från utbildningsnämndens sammanträde den 20 maj 2019 är justerat och finns som PDF-fil. Du som vill överklaga något av besluten måste göra det senast tre veckor efter att anslaget publicerades här.

Kungörelser, underrättelser och särskilt protokollförda beslut

Här lägger vi ut information om beslut som fattats som inte anmäls till nämnd samt övriga underrättelser och kungörelser.

Publicerad 2017-12-01 kl 13:56
Sidansvarig: Moa Blom
Uppdaterad 2019-06-12 kl 10:16