Stäng

Sommarvikarie Vård och omsorg

Foto: Scandinav bildbyrå

Kontakt

Camilla Gren
Enhetschef Solgården
040-626 84 51
camilla.gren@svedala.se
Malin Held
Enhetschef Hemtjänst Norr och servicegruppen
040-626 83 02
malin.held@svedala.se
Guri Thelin
Enhetschef
040-626 83 03
guri.thelin@svedala.se

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb? Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag. Du kan jobba inom hemtjänst, på boenden inom äldreomsorg eller inom LSS med att stötta och hjälpa personer som har någon form av funktionsnedsättning. Du får ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet.

Vi söker sommarvikarier som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra vårdtagare. Arbetet innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang utifrån sin livssituation. Du kan jobba inom hemtjänsten, LSS-boende och inom våra särskilda boenden (äldreboende).

Vem är du?

För att trivas hos oss har du intresse för att jobba med människor. Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad men det är inget krav, erfarenhet av liknande arbete är en merit. Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg. 

I rollen som sommarvikarie är ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer mycket viktigt. Du behöver vara 18 år för tjänsten. Inom verksamheterna förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta. 

B-körkort krävs inom hemtjänsten men det är inget krav för arbete inom LSS-boenden och våra särskilda boenden. Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev via vår Lediga jobb-sida, eller ta kontakt med någon av cheferna. Se kontaktuppgifterna här på sidan.

Till Lediga jobb-sidan

Publicerad 2017-02-22 kl 12:30
Sidansvarig: Moa Blom
Uppdaterad 2024-01-16 kl 15:06