Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Sommarvikarie Vård och omsorg

Foto: Scandinav bildbyrå

Kontakt

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb? Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag. Du kan jobba inom hemtjänst, på boenden inom äldreomsorg eller inom LSS med att stötta och hjälpa personer som har någon form av funktionsnedsättning. Du får ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet.

Vi söker sommarvikarier som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra vårdtagare. Arbetet innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang utifrån sin livssituation. Du kan jobba inom hemtjänsten, LSS-boende och inom våra särskilda boenden (äldreboende).

Vem är du?

För att trivas hos oss har du intresse för att jobba med människor. Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad men det är inget krav, erfarenhet av liknande arbete är en merit. Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg. 

I rollen som sommarvikarie är ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer mycket viktigt. Du behöver vara 18 år för tjänsten. Inom verksamheterna förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta. 

B-körkort krävs inom hemtjänsten men det är inget krav för arbete inom LSS-boenden och våra särskilda boenden. Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Kontakt

Ta kontakt med någon av nedanstående chef eller skicka in ditt CV och personliga brev via vår hemsida. 

Länk till lediga jobb på hemsidan

Ingegerd Eriksson, enhetschef hemtjänsten, ingegerd.eriksson@svedala.se, 040-626 83 01

Anna-Stina Nished, enhetschef särskilt boende, annastina.nished@svedala.se, 040-626 85 30

Yvonne Lenander, enhetschef LSS, yvonne.lenander@svedala.se, 040-626 83 03

Publicerad 2017-02-22 kl 12:30
Sidansvarig: Freja Billengren
Uppdaterad 2021-03-11 kl 10:40