Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Mötesplatser i kommunen

Foto. Pixabay

Vi har många olika mötesplatser i kommunen. Här är mötesplatser som är specifikt för unga och äldre men även mötesplatser som alla, oavsett ålder är välkommen till.

Mötesplatser för unga

Du som är mellan 13 och 18 år är välkommen till våra mötesplatser för unga i Bara, Klågerup och Svedala. Mötesplatserna är en del av arbetet med Ungas fritid och är en plattform för unga att skapa, delta och uppleva nya spännande aktiviteter. Mötesplatserna är självklart helt tobaks- och drogfria och är bemannade av vuxen, utbildad och kompetent personal.

Mötesplatser för unga

Öppen dörr

Öppen dörr är en mötesplats på Svedala församlingshem. Välkommen varje tisdag kl 17:00–18:30 för mackor, spel, umgänge, samtal, fika, pingis... Ibland har vi någon gemensam aktivitet till exempel bakning, pyssel, tävlingar... Kom gärna med förslag!

Webbplats Svenska kyrkan Svedala och Svedala församlingshem

Språkcafé Svedala bibliotek är tillfälligt inställt

På språkcaféerna i Svedala och Bara diskuterar vi aktuella ämnen och sådant som kan vara bra för dig som är ny i Sverige. Språkcaféerna är öppna för alla kommuninvånare och bygger på att etablerade möter nyanlända i kommunen för ömsesidigt utbyte och språkträning. 
Med anledning av rådande pandemi kan inte språkcaféets ordinarie verksamhet genomföras just nu.
Vi återkommer med information så snart de kan sätta igång igen.

Om biblioteken och deras kontaktuppgifter

Dagcentraler för seniorer

Våra tre dagcentraler är öppna mötesplatser för dig som är senior. Dagcentralerna finns i Bara (Bara dagcentral) samt på Holmagården och Stella i Svedala.

Om dagcentralerna

Kalender med aktiviteter på mötesplatserna

Kalender med information om aktiviteter

Publicerad 2016-03-23 kl 13:37
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2020-09-18 kl 09:24