Stäng

Stöd till dig som arbetssökande

Kontakt

Kundservice Kommunhuset
Åbjörngatan 7 Svedala kommun
040-626 80 00
kommunen@svedala.se

Du som är folkbokförd i Svedala kommun och har ekonomiskt bistånd är välkommen att registrera dig på Jobbportalen. I Jobbportalen hittar du nya möjligheter till din nästa anställning. Vi tipsar även här om pågående arbetsmarknadsprojekt och hur du kan få stöd om du funderar på att starta företag. Kommunen har även ett aktivitetsansvar för dig som är ung och inte har ett arbete. Läs mer under Ung i Svedala.

Jobbportalen

I Jobbportalen hittar du lediga tjänster och information om rekryteringsträffar.

Första gången du använder Jobbportalen behöver du registrera dig som ny användare.  Klicka på registrera dig och följ instruktionerna så får du bekräftelse och tillgång till annonserna i portalen via e-post.

Det är Trelleborgs kommun som hanterar arbetsmarknadsinsatser för Svedala kommuns invånare. Du kommer därför att komma in på Trelleborgs hemsida när du klickar på länken till Jobbportalen.

Jobbportalen

Hittar du ingen tjänst i portalen som passar dig kan du registrera din profil och göra dig synlig för kommande rekryteringar hos oss.

Träffa en arbetsmarknadssekreterare

När du ansöker om ekonomiskt bistånd får du träffa en arbetsmarknadssekreterare. Tillsammans med dig skapas en planering utifrån dina mål, planeringen följs upp regelbundet och arbetsmarknadssekreteraren stöttar dig längs vägen.

Handläggning

Det är Trelleborgs kommun som handlägger ekonomiskt bistånd åt Svedala kommun.

Mer information om att ansöka om ekonomiskt bistånd

Publicerad 2016-05-31 kl 23:41
Sidansvarig: Moa Blom
Uppdaterad 2022-05-06 kl 15:16