Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Vattenkiosk

Vattenkiosken på Verkstadsgatan 2 i Svedala tätort. Foto: Svedala kommun

Kontakt

Irene Dobak
Administratör VA-enheten
040-626 81 03
irene.dobak@svedala.se

Vattenkiosken finns på Verkstadsgatan 2 i Svedala tätort. Här kan du tanka vatten snabbt och smidigt. Verksamheter behöver teckna ett abonnemang för att kunna använda vattenkiosken. Då får verksamheten en nyckel och faktureras efter tankning. Det finns också en kran i vattenkiosken som är kopplad till dricksvattnet där du som privatperson kan hämta vatten och fylla en vattendunk.

Vattenkiosk för verksamheter

Det är enkelt att fylla sin tankbil eller liknade via vattenkiosken.

Kostnad

27 kr per kubikmeter inklusive moms. Fakturering sker i efterhand.

Ansök om nyckel

Verksamheter behöver ansöka om nyckel för att få åtkomst till vattenkiosken. Ansök via vår e-tjänst Vattenkiosk. På webbplatsen Vattenkiosk.se håller du koll på hur mycket du har tankat.

Vattenkiosk för privat bruk

Det finns också en kran i vattenkiosken som är kopplad till dricksvattnet där privatpersoner kan hämta vatten och fylla en vattendunk. Privatpersoner behöver ingen nyckel till kranen.

Publicerad 2016-05-24 kl 08:05
Sidansvarig: Alexandra Pamp
Uppdaterad 2020-10-12 kl 16:05