Stäng

Pressinbjudan - Skriv låtar och rita serier med proffs på sportlovet

Skriv låtar med artisten Samira Manners eller lär dig rita serier med serieproffset Jimmy Wallin. Biblioteken och Ungas fritid i Svedala kommun erbjuder ett späckat sportlovsprogram för skolungdomar.
Media hälsas välkommen att vara med.

Skriv låtar med en melloartist

Att få lära sig att skriva låtar av en melloartist är nog en dröm för många. Nu har skollediga ungdomar chansen. På sportlovet håller artisten från Svedala, Samira Manners, i en låtskrivarworkshop på biblioteket. Hon deltog i Melodifestivalen 2022 och är en erfaren låtskrivare som började skriva redan vid tolv års ålder. Samira vill dela med sig av den kunskap och kreativitet hon har lärt sig under åren som professionell musiker.

Media hälsas välkommen till låtskrivarworkshopen. 
Svedala bibliotek: Måndagen den 19 februari kl. 13.00-15.00  
Anmäl gärna intresse till Daniel Bramsell, presskontakt på Svedala kommun: daniel.bramsell@svedala.se eller telefon 073-862 82 63

Efter workshopen, kl. 15.15, är det dessutom en konsert med Samira på biblioteket i Svedala. Då spelar hon akustiska låtar. 

Rita med en serietecknare

Den som vill lära sig att rita serier har också ett gyllene tillfälle nästa vecka. Då håller serietecknaren Jimmy Wallin i en workshop. Han är en kändis i dessa kretsar och har bland annat tecknat Bamse i 13 år. Jimmy är också aktuell med en tecknad serie om Svedala. Den ingår i utställningen ”Skåne – en dröm!” som just nu visas på Svedala bibliotek.

Läs mer om ”Skåne – en dröm!” 

Media hälsas välkommen till serietecknarworkshopen. 
Bara bibliotek: Måndagen den 19 februari kl. 13.00-15.00 
Svedala bibliotek: Onsdagen den 21 februari kl. 13.00-15.00
Anmäl gärna intresse till Daniel Bramsell, presskontakt på Svedala kommun: daniel.bramsell@svedala.se eller telefon 073-862 82 63

Hela sportlovsprogrammet finns på svedala.se

För mer information

Alice Samoilova, kultursamordnare, telefon 070-947 83 20
alice.samoilova@svedala.se

Publicerad 2024-02-12 kl 10:55
Sidansvarig: Daniel Bramsell