Stäng
Tillbaka till driftinformation

Studiecirkel: Lär känna våra fåglar tillsammans med oss!

Svedala Naturskyddsförening startar upp en studiecirkel den 22 april med fågeltema. Under sex träffar utomhus lär vi oss om olika fågelarter tillsammans. Välkommen att följa med!

Naturskyddsföreningen i Svedala startar upp en studiecirkel den 22 april med fågeltema, tillsammans med Studiefrämjandet Skåne-Blekinge. Under sex träffar utomhus lär vi oss om olika fågelarter tillsammans. Välkommen att följa med!

Studiecirkeln riktar sig till alla fågelintresserade, både till nybörjare eller mer vana skådare. Du behöver inte heller vara medlem i vår förening för att anmäla dig, men vi hoppas förstås att du vill bli det så småningom.

Vi träffas vid sammanlagt 6 tillfällen och varje gång lär vi känna tre nya fågelarter som vi diskuterar och lär oss mer om tillsammans.
Kursstart den 22 april kl.18-20 i Börringe Mad. Nästföljande träffar sker den 29 april, 6 maj, 13 maj och 20 maj. Datum för sista träffen är inte bestämd men sker dagtid en lördag.

Materialet som används vid träffarna kommer att lånas ut och eller visas av cirkelledarna. Som deltagare behöver du inte köpa någonting för att kunna delta men om du redan äger en handkikare eller tubkikare får du gärna ta med dem. Studieplanen får du vid första träffen.

Anmälan

Anmälan "Lär känna våra fåglar tillsammans med oss", webbplats Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

 

Anmälan krävs

Senaste anmälningsdag

7 april 2024

Webbplats

https://svedala.naturskyddsforeningen.se/

Åldersgrupp

Från 13 år

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Naturskyddsföreningen Svedala

Kontaktperson

Anette Barr
0763-37 33 63

Sidansvarig: Linda Holst