Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Förlängd distans- och fjärrundervisning för årskurs 7-9

Publicerad 2021-02-23 kl 14:28

Från måndagen den 1 mars 2021 ska samtliga elever årskurs 7-9 studera hemma genom distans- och fjärrundervisning. Grundsärskola omfattas inte av beslutet. Från måndagen den 8 mars är det närundervisning blandat med distans- och fjärrundervisning för årskurs 7-9.

Måndag 1 mars – distans- och fjärrundervisning

Från måndagen den 1 mars 2021 ska samtliga elever årskurs 7 - 9 studera hemma genom distans- och fjärrundervisning. Grundsärskola omfattas inte av beslutet.


Måndag 8 mars – närundervisning blandas med distans- och fjärrundervisning

Från måndag den 8 mars 2021 kommer ca 1/3 av eleverna att ha närundervisning. Rektor kommer att meddela vilka klasser och årkurser som börjar närundervisning den 8 mars. Beslutet gäller till och med fredagen den 26 mars.

Varje skola gör sin egen plan för undervisning av vilka årskurser/grupper som ska vara på plats och vilka som ska ha fjärr- distansundervisning under veckorna 10 - 12.

Skolmåltid

Elever i årskurs 7-9 som har distansundervisning har möjlighet att hämta enklare lunchpaket på sin grundskola. Vårdnadshavare beställer lunchpaket via formulär på kommunens hemsida.

https://www.svedala.se/bo/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/lunchpaket-for-hogstadieelever

Skolskjuts

Skolskjuts fungerar som tidigare för de elever som deltar i undervisning på skolan.

Vid frågor om undervisningen och planering för ditt barn, kontakta ditt barns skola.

Sidansvarig: Linda Holst