Stäng

Våra webbplatser

Kontakt

Vi har den största delen av vår information publicerad på denna webbplats. Viss information har vi dock valt att lägga på egna webbplatser. Här hittar du länkar till övriga webbplatser.

Svedala kommun

På svedala.se finns all information som du som kommuninvånare kan behöva. Dels om det du kan behöva veta i vardagen, som barnomsorg, skola, vård, gator, vägar, vatten, avlopp, evenemang, fritidsaktiviteter samt hur ett beslut fattas och hur du kan påverka. Vi berättar också om hur vi jobbar för att stötta näringslivet, för en hållbar miljö och för att bidra till ett växande Svedala. Men framför allt kan du uträtta dina ärenden och få service dygnet runt genom att använda dig av våra e-tjänster.

Biblioteken i Svedala kommun

På bibliotekens webbplats hittar du information om våra olika bibliotek i kommunen och allt de har att erbjuda, både digitalt och på plats.

Bibliotekens webbplats

Nils Fredriksson Utbildning (NFU), gymnasieskola

På NFU:s webbplats hittar du information om deras utbildningar och vem du ska kontakta om du vill studera på skolan. Du som redan går på skolan hittar information riktat till dig som elev.

Webbplats NFU

Vuxenutbildning i Svedala

Vuxenutbildning i Svedala erbjuder vuxenutbildningar på komvux, grundvux, svenska för invandrare samt olika yrkesutbildningar inom barnomsorg eller skola och vård och omsorg. 

Webbplats Vuxenutbildning i Svedala

Fråga socialtjänsten

Vår socialrådgivning på nätet vägleder dig i dina bekymmer. Här kan du ställa frågor anonymt kring bland annat ekonomi, föräldraskap, familjerätt och missbruk samt läsa och ta del av redan ställda frågor och svar.

Webbplats Fråga socialtjänsten

Publicerad 2022-07-20 kl 14:06
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2024-04-22 kl 18:27