Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Utvecklingsarbete i förskola och skola

Kvalitet och utveckling i Svedala, Kvutis, är en avdelning inom verksamhetsområde Utbildning, vars primära uppdrag är att fungera som ett stöd för att alla ska lyckas.

Om Kvutis

Kvutis, Kvalitet och utveckling i skolan, är ett stöd för våra skolors arbete med att alla ska lyckas. Här kan du läsa om systematiskt kvalitetsarbete, ledarskap, undervisning och mycket mer.

Webbplats Kvutis

Om Kvutis förskola

Kvutis förskola är ett stöd för våra förskolors arbete med att alla ska lyckas. Här kan du läsa om systematiskt kvalitetsarbete, ledarskap, undervisning och mycket mer.

Webbplats Kvutis förskola

Om förstelärarebloggen

På Förstelärare bloggar kan du läsa om undervisning för att alla ska lyckas. Förstelärare i Svedala kommun bloggar regelbundet om sin undervisning. Läs om formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt, inkludering och mycket mer.

Webbplats Förstelärare bloggar

Publicerad 2016-06-02 kl 12:52
Sidansvarig: Anna Wulff
Uppdaterad 2018-07-05 kl 14:13