Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Enkät förskola

Svedala kommun genomför just en enkätundersökning som handlar om vad du som vårdnadshavare tycker om förskolornas arbete med utgångspunkt från läroplanens mål.

Vi hoppas att du kommer att låna oss några minuter av din tid, eftersom dina svar kommer att ge oss värdefull information. Det är viktigt för oss att veta vad du tycker om förskolan för att vi skall kunna göra förbättringar.

I enkäten finns några frågor i slutet som du besvarar tillsammans med ditt barn.

Enkäten skickas ut till alla vårdnadshavare som har en e-postadress inlagd i Webbportalen. Besvara en enkät per hushåll. Du kan också besvara enkäten via länken nedan.

När svaren kommit in sammanställer vi och ingen kommer att kunna se hur just du har svarat på frågorna. Resultatet av enkätundersökningen och förslag på åtgärder sammanställer vi och presenterar.

Ett stort tack för din medverkan!

Länk till enkäten

Publicerad 2017-04-28 kl 10:03
Sidansvarig: Anna Wulff
Uppdaterad 2019-05-20 kl 10:30