Stäng

Projektkontor på mötesplatserna

Kontakt

Ungas fritid i Svedala
svuf@svedala.se
Maila in din fråga till oss.

Vill du resa till Spanien? Arrangera en filmkväll? Starta en grupp eller lära dig ett nytt språk? Har du ett fritidsintresse du vill komma igång med men vet inte riktigt hur du ska börja? Vill du vandra i fjällen? Göra ett internationellt utbyte? Vill du jobba med projekt och ha kul ihop med vänner? Eller kanske träffa nya vänner? Behöver du hjälp med att skriva cv inför jobbsökande eller vill du starta ett eget företag? Kom in till ett av våra projektkontor med din idé och gör den till verklighet!

Ett projektkontor är en plats där ungdomar har möjlighet att formulera och förverkliga sina idéer, och att skapa och driva projekt. Du behöver inte veta innan hur du gör, projekten kan vara små som stora och alla idéer är bra idéer.

På projektkontoren finns information och stöd att få kring bland annat hur du kan formulera och planera ett projekt, hur du skriver ansökningar och hur du söker pengar. Allt material du behöver finns på plats, som arbetsyta, datorer, skrivare, papper, pennor, whiteboardtavla, post it-lappar med mera. Det finns dessutom massor av inspiration och pepp!

Efter ett genomfört projekt har du möjlighet att få ett intyg som bevis på vad du har lärt dig, vilket kan vara bra att ha i ett framtida cv då du till exempel ska söka jobb eller utbildningar.

Var finns projektkontoren?

Projektkontoren finns på Ungas fritids mötesplatser i Bara och Svedala.

Om mötesplatserna

Du behöver inte boka tid hos projektkontoren, det är bara att dyka upp! Projektkontoren finns tillgängliga under dagtid vissa dagar på skolorna i kommunen, bibliotek och andra lämpliga platser, håll koll på våra sociala medier för uppdateringar kring detta.

Publicerad 2019-02-25 kl 11:21
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2024-02-07 kl 09:27