Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Kultur och fritid flyttar fram sina evenemang och aktiviteter

Publicerad 2020-03-17 kl 17:55
Uppdaterad 2020-03-17 kl 19:04

Biblioteken i Svedala kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om coronaviruset (covid-19) och håller öppet som vanligt. Dock väljer vi att flytta fram evenemang och aktiviteter tills vidare. Det gäller även aktiviteter som Ungas fritid arrangerar.

Vi flyttar även inbokade barngrupper från förskola och förskoleklasser.

Idrottshallar, idrottsplatser och samlingslokaler håller öppet som vanligt liksom Ungas fritids lokaler (mötesplatserna i Bara, Klågerup och Svedala). Svedala kulturskola håller också öppet precis som skolan.

Håll dig hemma om du är sjuk

Vi uppmanar alla med symtom, även milda, att undvika sociala kontakter för att inte smitta andra. Vi ber dig därför att stanna hemma även om du känner dig lindrigt sjuk. 

Behöver du förlänga dina boklån kan du göra det genom att logga in på bibliotekets webbplats. Du är också välkommen att kontakta ditt närmaste bibliotek via telefon eller mejl.

Håll dig uppdaterad i våra kanaler

Du hittar aktuella evenemang och aktiviteter på svedala.se och bibliotekens webbplats. Vi håller även appen Ung i Svedala uppdaterad precis som bibliotekets och Ungas fritids Facebooksidor. Du som inte har tillgång till internet är välkommen att besöka våra bibliotek i Bara, Klågerup eller Svedala och använda deras datorer. Givetvis går det även att kontakta biblioteken via telefon.

Våra kanaler med aktuell information

Kalender på svedala.se

Webbplats biblioteken i Svedala kommun

App: Ung i Svedala
Instagram: ungasfritidsvedalakommun
Facebook: Ungas fritid Svedala kommun

Kontakt

Bara bibliotek, 040–626 89 70, biblioteket.bara@svedala.se
Klågerups bibliotek, 040–626 89 08, biblioteket.klagerup@svedala.se
Svedala bibliotek, 040-626 82 03, biblioteket.svedala@svedala.se

Samlad information om coronaviruset (covid-19)

Aktuell information på svedala.se om coronaviruset

Sidansvarig: Linda Holst