Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Svedala företagsmässa flyttar till våren 2021

Publicerad 2020-06-10 kl 10:02
Uppdaterad 2020-06-10 kl 10:10

Svedala företagsmässa skulle ägt rum i våras när nya coronaviruset slog till. Då beslutade arrangörerna att flytta mässan till hösten 2020. I nuläget är det fortfarande osäkert hur coronapandemin utvecklar sig och än råder förbud mot att samla fler än 50 deltagare under en offentlig tillställning, därför väljer arrangörerna att flytta Svedala företagsmässa till den 24 april 2021.

- Vi följer utvecklingen noga och lyssnar på våra utställare och sponsorer, och det är både deras och vår uppfattning att den bästa lösningen i nuvarande situation är att flytta mässan till våren 2021. Vi vill genomföra ett evenemang där folk känner sig trygga och bekväma med att nätverka, mingla och umgås därför tar vi nya tag och siktar in oss på en riktigt bra mässa 2021, säger Alexander Lärnerhem, Candatia, arrangör av Svedala företagsmässa. 

Arrangörerna känner sig trygga i sitt beslut och är tacksamma för det stöd de får från sponsorer och utställare.

- Vi stöttar Candatia i beslutet och tycker det är klokt att vänta till våren med att satsa helhjärtat på en mässa där alla känner sig trygga med att delta i detta trevliga evenemang, säger Johan Lundgren, kommundirektör Svedala kommun som är största samarbetspartner till Svedala företagsmässa. 

Sidansvarig: Linda Holst