Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Konferens Nötesjö hotell

Kontakt

Nötesjö hotell
040-48 38 00
info@notesjo.se

På Nötesjö sätts smakfulla möten i fokus. Konferens, lunchmöte, fest eller bröllop –alla möten är lika viktiga och bemöts med omtanke och stort engagemang. Närheten till Malmö Airport gör att deltagare från olika delar av landet kan sammanstråla mitt ute på landet.

Det finns totalt tre konferenslokaler i olika storlekar, alla med en härlig utsikt över öppna fält och hagar. För den mindre gruppen finns en mysig liten lounge där möjligheten finns för kreativa och avslappnade möten i bekväma fåtöljer. 

På plats finns också restaurang med smakfulla menyer med hänsyn till naturens skafferi har att erbjuda. Även övernattning finns i hotelldelen. 

Nötesjö är beläget i ett naturskönt öppet landskap vid Malmö Airport i Svedala. Endast 20 min från Malmö och Lund samt 1 timme från Köpenhamn.

Webbplats Nötesjö hotell

Adress och karta

Nötesjövägen 128, 233 91 Svedala

Karta och vägbeskrivning

Publicerad 2017-03-22 kl 12:12
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-02-04 kl 16:06