Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till kalendern

Vegoloppet 27 maj 2017

Sveriges enda terränglopp för dig som äter vegetariskt eller är nyfiken på en grönare livsstil. Vegoloppet är ett ideellt arrangemang och allt överskott går till något angeläget arbete som utförs för de röstlösa djuren.

Några av världens allra främsta löpare är veganer och fler och fler väljer av olika skäl att följa i deras fotspår. De hälsomässiga fördelarna med en växtbaserad kost är stora och ändå finns det knappt några veganska lopp. Konstigt tyckte vi och bestämde oss för att göra något åt saken!

Vegoloppet är Sveriges första lopp för dig som äter vegetariskt eller är nyfiken på en grönare livsstil. Genom att kombinera vegopepp och kamratskap med terränglöpning hoppas vi kunna inspirera fler att ta första steget mot en hälsosammare och mer djurvänlig vardag.

Loppet är ett ideellt arrangemang – av allt som kommer in via deltagaravgifter och försäljning går hela överskottet till något angeläget arbete som utförs för de röstlösa djuren. När vi springer gör vi det för en bättre framtid för alla som bor på vår vackra planet.

Anmälan

Föranmälan för deltagare på Vegoloppets hemsida. Deltagaravgiften betalas via plusgiro.

Anmäl dig på Vegoloppets webbplats

Anmälan krävs

Senaste anmälningsdag

19 maj 2017

Torups rekreationsområde
Torupsvägen, Parkvägens p-plats, Bara

Webbplats

http://vegoloppet.se/

Åldersgrupp

Alla åldrar

Kostnad

300 kr

Arrangör

Vegoloppet

Kontaktperson

Peter Carlsson
0708-77 08 68
info@vegoloppet.se

Sidansvarig: Linda Holst