Stäng
Tillbaka till kalendern

Event BrissCon 16 i Svedala

Spelevent i Svedala! Det är dags för BrissCon16 och under tre dagar spelar vi brädspel, kortspel, figurspel och rollspel. Mängder av spel finns på plats och gott om folk att lära dig, så du behöver inte sitta och plugga regler.

Spelföreningen BRISS - Brädspel och Rollspel i Södra Sverige hälsar just dig välkommen till ett nytt event och även denna gången kör vi i tre dagar! 17e till 19e november sker det och eventet är i samma lokal som vanligt! Vi spelar spel och umgås i gott sällskap tills vi stupar (eller går hem för att det stänger).

Var och en tar med eget snacks och dryck. Kyl och glas finns till hands. När vi blir sugna på mat så har vi gott om restauranger i Svedala och även denna gången pratar man sig samman med andra och ordnar fram sin egen mat och äter gärna där så att vi slipper slafs och kladd bland spelen i lokalen.

På lördagen har vi ett prisbord och ett lotteri dit alla besökande medlemmar får vars en lott. Ropas ditt nummer upp så är det du som får gå fram och välja vad du vill från bordet! Om du har en 1-dagsbiljett men inte tänkte komma på lördagen kan du fortfarande vara med i lotteriet. Om ditt nummer dras så väljer vi ut ett lämpligt pris till dig. Sedan har du högst en vecka på dig att hämta det du vann, annars tillfaller det prisbordet till nästa gång. Skulle du eller ditt arbete ha något att bidra med till prisbordet så är du/ni varmt välkommen! Hör bara av dig till Anders Nilsson innan!

Var snälla och lämna era barn hemma eller någon annanstans, då vi vill lägga fullt fokus på spelande. (Får ni inte barnvakt kan ni säkert turas om att komma och spela lite?)

Har du någon vän, bekant eller någon annan som brukar följa dig genom livet och som du gärna skulle vilja ha med, så bjud in den personen med.

Är du inte medlem i vår förening så kan du bli detta på plats. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

Vi har många spel på plats att välja på, men är du sugen på något visst så meddela oss innan så att vi kan försöka fixa fram det. Är det något spel du själv har, gammalt eller nytt, som du tror andra kan gilla så är det bara att ta med. Tänk bara på att du själv ansvarar för ditt spel som du tar med.

Hoppas vi ses och må tärningarna vara med oss alla denna kväll.

Anmälan

När du kommer löser du biljett på plats, vi tar både swish och kontanter.

Inträde:

50kr för 1-dagsbiljett.

100kr för 3-dagarsbiljett

När du väl köpt din biljett kan du komma och gå som du vill under dagen. Tänk bara på att spel skall vara avslutade eller pausade när vi stänger respektive dag. Inga krav mer än att man ska vara en någorlunda god förlorare (om man nu mot förmodan skulle råka förlora).

Fler datum

Svedala
Blomgatan 2 Svedala

Webbplats

https://www.facebook.com/profile.php?id=100080298460758

Åldersgrupp

18-

Kostnad

50kr för 1-dag. 100kr för 3-dagar.

Betalningsmetod

Kontant, Swish

Arrangör

BRISS-Brädspel och Rollspel i Södra Sverige

Kontaktperson

Anders Nilsson
0723202411
Andersnilson@hotmail.com