Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Följ med på guidade parkvandring i Torups slottspark

Under maj-augusti kan du följa med på guidade parkvandringar i Torups slottspark. Med hjälp av en kunnig guide får du veta mer om parkens hemligheter och dolda juveler!

Nu har du möjlighet att följa med en kunnig guide i Torups slottspark som berättar om parkens framväxt och olika stilar. Trender, ekonomiska intressen och inte minst människorna som bott i och kring Torup har satt sin prägel på den park vi ser i dag. På parkvandringen får du dyka ner i seklerna som gått sedan borgen uppfördes under 1500-talet. I parken har många berömdheter vandrat, allt från danska kungar till svenska nobelpristagare, och nu är det din tur!

Guidningarna tar cirka 45 minuter och sker under lördagar kl 13 och 14:30, maj-augusti. Det är begränsat antal besökare på varje guidning. Självklart visar vi hänsyn till varandra och håller avstånd.

  • Maj: 15 och 29
  • Juni: 5 och 19
  • Juli: 3, 17 och 31
  • Augusti: 7 och 28

Biljetterna kostar 60 kr/styck och bokas via Kulturcentralen.

Känner du dig det minsta krasslig stannar du hemma.

Boka biljett via Kulturcentralen

 

Torups slott
Torupsvägen 515-13, Bara

Webbplats

https://malmo.se/parkvandring

Kostnad

Biljettpris: 60 kr

Arrangör

Malmö stad

Kontaktperson

Malmö stad
040-34 10 00
malmostad@malmo.se

Sidansvarig: Linda Holst