Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Lokala Nätverk 27 maj 2019 på Bara bibliotek

Hur kan vi tillsammans bidra till att kommunen blir en plats där alla känner sig trygga, mår bra och där delaktigheten är hög? Hur kan vi skapa ett samhälle där vi alla trivs och som vi är stolta över?

Rådet för trygghet och folkhälsa bjuder in till en träff för Lokala Nätverk för att samtala kring dessa frågor. Vi använder oss av mötesformen ”Open Space” där alla har möjlighet att lyfta frågor och förslag att diskutera, och välja att medverka i samtal som engagerar. 

När: 27 maj kl 16:30–18:00
Var: Bara bibliotek

Vem deltar?

Vi bjuder in kommuninvånare samt tjänstepersoner och representanter från Rådet för trygghet och folkhälsa. Alla som har ett engagemang eller intresse i frågan är välkomna!

Kontakt

För frågor gällande metoden Open Space kontakta Stephanie Georghiou, 
stephanie.georghiou@hotmail.com, 0709–89 64 12

För frågor kring lokala nätverk eller Rådet för trygghet och folkhälsa, kontakta Tomas Djurfeldt, områdeschef för Kultur och fritid, tomas.djurfeldt@svedala.se, 040-626 82 46.

Bara bibliotek
Torggatan 24 b, Bara

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Kontaktperson

Tomas Djurfeldt
040–626 82 46
tomas.djurfeldt@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst