Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Mötesplatser för unga året om

Publicerad 2024-07-09 kl 11:23
Uppdaterad 2024-07-09 kl 14:21

Film, sport, spel, matlagning, musik, utflykter och mycket mer. Välkommen till Ungas fritids mötesplatser i Bara, Klågerup och Svedala – hela året. Vi finns för dig som är 13–18 år.

Med mötesplatserna vill vi att unga ska få gemenskap, skapa, delta och uppleva nya aktiviteter. Vi visar på möjligheterna i samhället. Mötesplatserna är alltid bemannade av utbildade vuxna fritidsassistenter. Du hittar alla öppettider och adresser i våra digitala kanaler.

På sommaren flyttar vi ut

Under sommaren, den 13 juni–19 augusti, flyttar mötesplatserna ut helt och hållet. Istället har vi roliga utomhusaktiviteter runt om i hela kommunen. Tidigare år har vi till exempel besökt badplatser, åkt dressincykel och haft grillkvällar.

Sommarens aktiviteter hittar du i Ungdomsappen och där anmäler du dig också. Kom gärna med önskemål vad du vill hitta på! Kommunens duktiga feriearbetare hjälper oss att planera och genomföra sommaraktiviteterna. Kanske är det du nästa sommar?

Förutom mötesplatserna driver Ungas fritid också bland annat Ungdomsparlamentet, Ungdomsrådet och Sommarkul. Ett nytt projekt är Företagspiloten. Under tre veckor på sommarlovet får du som är mellan 15 och 20 år möjlighet att prova på att starta eget företag.

Företagspilot Svedala kommun

Med en meningsfull fritid och ett aktivt samhällsengagemang får vi härliga ungdomar som vill vara med och bygga framtiden.

Digitala kanaler:

Kalender: svedala.se/kalender
Webben (om Ungas Fritid): svedala.se/ungas–fritid
Facebook: Ungas fritid Svedala kommun
Instagram: @ungasfritidsvedalakommun
App: Ungdomsappen. Du som är ung, ladda ner appen och registrera dig så missar du inget roligt! Finns där appar finns.

Sidansvarig: Linda Holst