Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Ansökan till sommarsimskola öppnar 1 april!

Publicerad 2020-03-31 kl 17:14
Uppdaterad 2020-04-30 kl 13:01

Foto: Anders Järkendal/Scandinav bildbyrå

Nu är det dags att anmäla ditt barn till sommarsimskola! Vi arrangerar simskola på Bara badsjö och Svedala friluftsbad under sommaren 2020.

Ansökan öppnar onsdag 1 april och håller öppet till 30 april 2020 (2020-04-30: Vi har förlängt ansökningstiden till 3 maj. Det finns platser kvar!). Tänk på att anmälan är bindande. Du betalar simskolan online med kort.

Ansök till sommarsimskola

Följande perioder är det simskola i sommar:

  • Period 1: 15 juni–3 juli i Svedala (ingen simskola på midsommarafton)
  • Period 2:  6 juli–24 juli i Bara
  • Period 3:  27 juli–12 augusti i Svedala (simskolan slutar onsdag 12 augusti eftersom skolorna startar torsdag 13 augusti)

Mer information om sommarsimskola

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Folkhälsomyndigheten rekommenderar fysisk aktivitet utomhus och därför genomför vi simskola i sommar. Enligt Folkhälsomyndigheten sprider sig inte covid-19 via bassängvatten eller annat badvatten. Tillsammans hjälps vi åt att följa myndigheternas rekommendationer: håll avstånd till andra, tvätta händerna noga och stanna hemma om du är det minsta sjuk. 

Våra grupper består av max tio barn i varje grupp och max tre grupper samtidigt.

Vi genomför även fysiska markeringar i kön till entrén och kiosken. Vidare ser vi över rutiner och regler för att anpassa dessa till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Sidansvarig: Linda Holst