Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Sommarscen Svedala 2020 – åtta kvällar på kommunhusets innergård

Publicerad 2020-06-12 kl 11:02
Uppdaterad 2020-06-26 kl 10:38

Pontus Stenkvist och Per-Ola Sandberg.

Uppdaterat 2020-06-23: Observera att vi har ändrat upplägget för Sommarscen. Nu är det fri entré och du bokar dina biljetter hos Svedala bibliotek.

Du bokar gratisbiljetter hos Svedala bibliotek, telefon 040-626 82 03. Max 4 biljetter per person och kväll. Vi tar inte emot reservationer via mejl eller Facebook.

Hämta bokade biljetter vid entrén till kommunhusets innergård (grinden på kommunhusets kortsida mot gamla småskolan) kl 17:30-17:45 aktuellt datum. Kom i tid, därefter släpper vi biljetterna till andra intresserade. Du som har bokat biljett sedan tidigare hämtar också dina biljetter vid entrén. Först till kvarn gäller - endast 50 personer samtidigt på gården.

Nyhet 2020-06-23: Fri entré till Sommarscen på kommunhusets gård – först till kvarn!

Stolar finns på plats. Det är inte tillåtet att ta med egen stol. Gäller dock inte för personer med funktionsvariation.

Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och låter inte publiken överstiga med fler än 50 personer per kväll. Stolar finns på plats. Det är inte tillåtet att ta med egen stol. Gäller dock inte för personer med funktionsvariation.

Vi ber också publiken att hålla avstånd till varandra. Om du känner minsta sjukdomssymptom, stanna hemma.

Om Sommarscen Svedala 2020

Kommunhusets innergård är platsen Svedala kommun lägger Sommarscen Svedala 2020. Därmed bryter vi en 10-årig tradition i Svedala stadspark. Anledningen är coronapandemin som begränsar publikantalet rejält – i stadsparken kan publiken soliga kvällar uppgå till över 1 000 personer. På innergården till kommunhuset kan vi hålla avstånd och inte låta publiken överstiga med fler än 50 personer per kväll, men å andra sidan blir det 8 kvällar!

Vi kör varannan kväll allsång med Per-Ola Sandberg och Pontus Stenkvist och varannan kväll musikquiz med Blå Ändå under ledning av Anders Olnert.

Program Sommarscen

Insläpp kl 17:45−18:00 (slut cirka kl 19:30).

Vecka 26

Måndag 22 juni
Allsång

Tisdag 23 juni
Musikquiz

Onsdag 24 juni
Allsång

Torsdag 25 juni
Musikquiz

Vecka 27

Måndag 29 juni
Allsång

Tisdag 30 juni
Musikquiz

Onsdag 1 juli
Allsång

Torsdag 2 juli
Musikquiz

Lilla Sommarscen på Bara idrottsplats

I Bara arrangerar vi lilla sommarscenen med Olof Jennfors och Kristina Helgesen som spelar de mest populära sångerna från filmerna baserade på Astrid Lindgrens berättelser. Med hjälp av piano, gitarr och sång blandar de hej vilt Astrids guldkorn och hoppas att publiken vill sjunga med.

Onsdag 1 juli kl 10:00. Hämta gratisbiljetter på Bara bibliotek.

Sidansvarig: Linda Holst