Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Nytt upplägg för Sommarkul 2020

Publicerad 2020-07-02 kl 10:03

Foto: Astrakan Images AB/Scandinav bildbyrå

För att kunna genomföra årets Sommarkul 3–7 augusti 2020 och låta kommunens barn få möjlighet att prova på nya aktiviteter ser upplägget lite annorlunda ut i år. I ett samarbete med upp till 20 föreningar runt om i Svedala kommun erbjuder vi prova på-aktiviteter för barn födda mellan 2007 och 2011 ute hos respektive förening. Det finns möjligt att prova på bland annat beachhandboll, tennis, innebandy, beachvolleyboll och boule. I år blir Sommarkul friare än vanligt och dessutom kostnadsfritt!

Från och med fredag 3 juli presenterar vi medverkande föreningar löpande på Sommarkuls webbplats och på Facebooksidan Sommarkul i Svedala. Föreningarna presenteras tillsammans med information om aktivitet, tid och plats samt anmälningslänk.

Vårdnadshavare anmäler sina barn till de aktiviteter som barnen önskar prova på. Antalet platser är begränsade. Sista anmälningsdag är 27 juli 2020.

Information och anmälan till aktiviteter under Sommarkul, svedala.se

Facebook Sommarkul i Svedala

Kontakt

Frågor om aktiviteter

Om du har frågor om aktiviteterna kontakta respektive förening. Kontaktuppgifter står i  respektive presentation av förening och aktivitet.

Frågor om anmälan

För frågor kring anmälan kontakta Elsa Nilsson eller Mårten Jönsson, fritidsassistenter på Ungas fritid i Svedala kommun.

Elsa Nilsson
0709-89 64 04

Mårten Jönsson
0709-89 64 01

Sidansvarig: Linda Holst