Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

SommarRock Svedala ställer in

Publicerad 2020-04-14 kl 18:02

Foto: SommarRock Svedala

Årets SommarRock Svedala ställs in till följd av coronaviruset. Det beslutade arrangören under tisdagen. Istället fokuserar de på festivalen 2021.

- Vi har länge levt med förhoppningen att kunna genomföra årets festival, men till slut var vi tvungna att ta detta otroligt sorgliga beslut. Våra besökares, funktionärers och artisters hälsa och säkerhet går alltid först, säger Filip Ostrell, pressansvarig för SommarRock Svedala.

Den 9–11 juli skulle den 33:e upplagan av SommarRock Svedala äga rum. Men på grund av coronaviruset och dess verkningar på samhället, har arrangören tagit beslutet att ställa in SommarRock Svedala 2020.

- Jag har följt planeringen av SommarRockSvedala 2020 på nära håll, och har känt att de verkligen var på väg att skapa en riktigt stark festival med bra artister och en stor medvetenhet kring kostnader och ekonomi. Vi har haft en tät dialog med anledning av corona och vi har enats om att det bästa för dem är att nu fokusera på festivalen 2021, säger Linda Allansson Wester (M), kommunstyrelsens ordförande i Svedala.

Vid frågor om redan köpta biljetter. Besök SommarRock Svedalas webbplats.

Webbplats SommarRock Svedala

Sidansvarig: Linda Holst