Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

PEAB INFORMERAR: PÅLNINGSARBETEN IDAG FREDAG 1 JUNI PÅ TORGGATAN I BARA

Peab har sedan tidigare meddelat att de förväntar sig att dessa pålningsarbeten kommer att pågå till den 11 juli. Med anledning av sjukfrånvaro behöver de tyvärr påla även idag fredag 1 juni kl 7-18. I gengäld kommer de inte att påla 4-6 juni.

Förändringar i pålningsarbetet 

Med anledning av sjukfrånvaro behöver de tyvärr påla även idag fredag 1 juni kl 7-18. I gengäld kommer de inte att påla 4-6 juni. 

I nästa vecka kommer Peab att påla 7-8 juni. Därefter kommer de att återgå till planerat pålningsschema med måndagar till torsdagar.

Peab beklagar att informationen inte kommit ut tidigare. Förändringen görs för att i långa loppet korta ner den totala varaktigheten av pålningen så mycket det går.

Peab beklagar eventuella störningar och hoppas på förståelse under arbetets gång. Vi ser fram emot att arbetena färdigställs och en utveckling av ett levande och trevligt Bara centrum!

Kontaktperson

Jesper Wahlqvist
Peab Sverige AB
Telefon 040-35 75 15, Mobil 0733-37 51 31
Jesper.Wahlqvist@peab.se

Publicerad 2018-06-01 kl 09:44
Sidansvarig: Jörgen Järevang
Uppdaterad 2018-06-01 kl 09:38