Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Administratör

Har du en känsla för ordning och reda och trivs med att ge service? Vill du dessutom jobba på en arbetsplats som är inne i ett spännande utvecklingsarbete med måttet "Framtidens Individ och familjeomsorg idag"? Då kan vi ha ett jobb till dig.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi söker en administratör som arbetar på socialtjänstens individ och familjeomsorg. Tjänsten tillhör en central enhet med administratörer som fungerar som stöd för Vård och omsorgs verksamheter.

I din roll som administratör ger du stöd åt chefer och socialsekreterare i administrativa arbetsuppgifter såsom fakturahantering, återsökning av statsbidrag, ta fram underlag, beställningar andra viktiga administrativa uppgifter.

Kompetens

Vi söker dig som har gymnasieexamen eller annan utbildning som tillsammans med erfarenhet inom arbetsområdet bedöms likvärdig.

Du har grundläggande kunskaper inom Officepaketet i till exempel Word och Excel. Har du dessutom kunskaper inom system såsom Procapita och Raindance är det meriterande. Det är en fördel om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom socialtjänsten.

För att trivas hos oss och passa för uppdraget är du en noggrann och ordningsam person som klarar av att leverera hög kvalitet även under tidspress. Du är en person som trivs med att ge service och se lösningar. Det är viktigt att du självständigt strukturerar upp ditt arbete men du behöver också ha en mycket god förmåga att samarbeta med andra, ha ett bra bemötande och vara tydlig i din kommunikation.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden är slut.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-02-26

Kontaktpersoner

Joakim Thuresson, myndighetschef, 040-626 81 75
Joakim.Thuresson@svedala.se
Fackliga kontakter nås via kundservice, 040-626 80 00

Sök tjänst