Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Sommarvikarie inom vård och omsorg

Svedala kommun ligger mitt i Öresundsregionen med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom nära räckhåll. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb? Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag. Du kan jobba på äldreboenden, inom hemtjänsten och med att stötta personer med funktionsnedsättning. Du får ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet.

Vi söker sommarvikarier som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra vårdtagare. Arbetet innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang utifrån sin livssituation.

Kompetens

För att trivas hos oss har du intresse för att jobba med människor. Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad men det är inget krav, erfarenhet av liknande arbete är en merit. Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg.

I rollen som sommarvikarie är ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer mycket viktigt. Du behöver vara 18 år för tjänsten. Inom verksamheterna förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta.

B-körkort krävs inom hemtjänsten men det inget krav för arbete inom äldreboende och med personer med funktionsnedsättning.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Vikariat med olika sysselsättningsgrader. Tjänster på heltid, deltid och på timmar. Varaktighet juni till augusti.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-06-08

Kontaktpersoner

Hemtjänst:
Malin Held, enhetschef, 040-6268302
Ingegerd Eriksson, enhetschef 040-6268301
Särskilt boende:
Ann-Caroline Skoog enhetschef, Stella/Nova, 040-6268415
Anna-Stina Nished, enhetschef, Solgården 040-6268451
Indira Malkoc, enhetschef, Holmgården, 040-6268501
Cecilia Wollmér, enhetschef, Toftaängen, 040-6268530

LSS-boenden:
Yvonne Lenander, enhetschef, LSS, 040-6268303

Kommunal nås via kundservice,
040-6268000

Sök tjänst