Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Sjuksköterska - natt

Välkommen till Svedala kommun!
Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vi har ett bra läge i Öresundsregionen med utmärkta kommunikationer och storslagen natur.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ingå i ett sjukskötersketeam som kännetecknas av ett gott samarbete, hög kompetens och ett kontinuerligt utvecklingsarbete.

Vi ansvarar för hemsjukvård i såväl ordinärt boende som i särskilt boende. Vår målgrupp är framför allt äldre multisjuka men även funktionsnedsatta och andra personer som har behov av insatser. Vårt HSL-team består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter samt fysioterapeuter.

Vi vill att våra medarbetare ska bidra till att verksamheten är målinriktad, effektiv och har fokus på kommuninvånarnas bästa. Våra medarbetare ska känna sig delaktiga och kunna påverka verksamhetens utveckling.

Som sjuksköterska arbetar du konsultativt med medicinska bedömningar, läkemedelshantering och stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Du har till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring vårdtagaren för att få en god helhetssyn. Vid tjänstgöring natt har du som sjuksköterska ensamt ansvar för hela kommunen.

Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag!

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll bör du kunna arbeta självständigt och fatta beslut i komplexa situationer, samtidigt som du uppskattar ett nära samarbete med kollegor såväl internt som externt. Som person är du positiv, engagerad och har god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du som söker är strukturerad, utvecklingsinriktad och kan se helheten samt prioritera. Du är trygg i din yrkesroll och kan motivera och entusiasmera din omgivning samt delar gärna med dig av din kunskap. Tycker du att det är stimulerande att röra sig mellan olika verksamheter med ett lösningsfokuserat förhållningssätt kommer du trivas här.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård, demensvård, diabetes, psykiatri och/eller palliativ vård. Har du vidareutbildning till distriktssjuksköterska är det meriterande. Tidigare erfarenhet av dokumentation i Procapita Plus ser vi som en fördel. B-körkort är ett krav.

Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, nattjänstgöring, heltid med möjlighet till deltid om så önskas. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Vi värdesätter dig som vill stanna och utvecklas med oss, fråga gärna om vår kontinuitetsbonus.

Sista ansökningsdag

2017-09-28

Kontaktpersoner

Kristina Remgren, enhetschef, 040-626 83 06
Carina Boklund, Vårdförbundet, 040-6268342

Sök tjänst