Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Vikarie till förskolan - intresseanmälan till vikariepoolen

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Våra förskolors uppdrag är huvudsakligen att lägga grunden för ett livslångt lärande. Tillsammans arbetar vi för att Svedalas förskolor är trygga, roliga och lärorika. Vi lär genom lek för att stimulera våra barns utveckling. Förskolorna i Svedala har ett nära samarbete, vilket ökar det kollegiala lärandet och gynnar vår gemensamma kompetensbank.

Som vikarie hos oss har du ett mycket viktigt uppdrag som möjliggör att vi ständigt kan behålla verksamhetens trygghet och kvalitet. Att arbeta som vikarie på våra förskolor innebär att du ersätter ordinarie personal och är en del av arbetslagets planerade verksamhet.

Du kommer arbeta med olika arbetslag och barngrupper då våra vikarier arbetar i alla förskolor i Svedala kommun. En möjlighet för dig som vill lära sig mer om förskola, pedagogik och hur vi arbetar i Svedala. Våra vikarier är viktiga för oss och därför bjuder vi in alla vikarier in till en pedagogisk träff en gång per termin där vi utbildar i grundläggande pedagogik. Tillsammans har vi även en dialog för att tydliggöra vikariens uppdrag så vi alla kan bli bättre och skapa rätt förutsättningar till att göra ett bra jobb och för att alla ska lyckas.

Läs om Svedalas arbete och vision, alla ska lyckas, http://forskola.kvutis.se/ och http://webb2.svedala.se/kvutis/

Som vikarie arbetar du utifrån din egna tillgängliga tid. Du kommer tillhöra vår vikariepool där våra förskolor bokar in dig till verksamheten utifrån behov. Du anger själv när du kan arbeta och kan då bli inbokad. En perfekt möjlighet för dig som är under utbildning eller önskar arbeta extra inom förskoleverksamhet.

Kompetens

Vi söker dig som utbildar dig till förskollärare, lärare, fritidspedagog eller annan eftergymnasial utbildning. Du kan även ha intresse för att arbeta extra inom förskoleverksamhet men har då godkänd gymnasieexamen. Vi ser det som en fördel om du har arbetslivserfarenhet inom liknande verksamhet.

Som person ska du vara en god förebild för andra och ha enkelt för att samarbeta i mötet med nya personer. Du har ett gott bemötande och förmågan att skapa goda relationer med barnen, vårdnadshavarna och dina kollegor. Vi ser gärna att du vågar ta egna initiativ och inte är rädd för att fråga. Utdrag från belastningsregistret krävs för anställning så beställ gärna ett om du saknar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Intermittent anställning, timavlönad. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-06-30

Kontaktpersoner

Freja Billengren, HR-konsult, 040-6268121
Fackliga kontakter nås via växel, 040-6268000

Sök tjänst