Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Nattvandrare

Kontakt

Lena Ohlsson
Ordförande Nattvandrarna Klågerup
0707-61 40 30
leohl68@hotmail.com
Michael Andersson
Ordförande Nattvandrarna Svedala
0735-67 49 52
svedala@nattvandring.nu

Många ungdomar rör sig ute på helgerna. Nattvandrarna är frivilliga föräldrar, storasyskon, mor- och farföräldrar och andra engagerade vuxna som har tagit på sig uppgiften att finnas som en vuxenkontakt och stödja våra unga där de befinner sig.

Nattvandrarna finns i Klågerup och Svedala. Verksamheten bygger på och är beroende av frivillig medverkan av engagerade vuxna. Att vandra under sena helgkvällar upplever nattvandrarna själva såväl som av polis, Ungas fritid och inte minst de unga själva som mycket positivt. 

Vad gör nattvandrarna?

Nattvandrarna arrangerar också aktiviteter för unga. Exempelvis driver nattvandrarna både i Klågerup och i Svedala öppen hall där unga kan använda sporthallarna tillsammans med de vuxna nattvandrarna.

Nattvandrarna vill

  • finnas till hands som en vuxenkontakt och stödja våra unga.
  • vara en naturlig del i kvälls- och nattlivet i Klågerup och Svedala.

Vill du bli nattvandrare?

Nattvandrarna i Klågerup och Svedala är samtliga i behov av att rekrytera nya medlemmar. Om du är intresserad av att nattvandra hör av dig till respektive ordförande.

Nattvandring i Klågerup

Nattvandrarna i Klågerup vandrar varje lördag nästan hela året med start kl 20:00. De ansvarar också för öppen hall för unga varje lördag kl 20:00-23:30 i Klågerups sporthall. Du får tillgång till hela idrottshallen att ha kul i och kan även handla i kiosken. Ibland är det olika aktiviteter som till exempel pokerkväll och lussebandy.

I Bara finns för närvarande inga nattvandrare. Är du intresserad av att starta en nattvandrargrupp i Bara, eller är du intresserad av att veta mer om vad det skulle kunna innebära att nattvandra är du välkommen att kontakta Ungas fritid i kommunen.

Webbplats nattvandring

Vad är Ungas fritid?

Ungas fritid finns på mötesplatserna (Bara, Klågerup och Svedala) för unga i kommunen och vill gärna stötta unga att genomföra roliga och spännande projekt. På webbplatsen Ung i Svedala finns information om Ungas fritid och annat som rör våra unga i kommunen.

Publicerad 2016-05-30 kl 14:53
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-08-08 kl 13:53