Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Aktiviteter för unga

Kontakt

Erna Gadzo
Samordnare Ungas fritid (fram till v.29)
040–626 84 45, 0709–896403
erna.gadzo@svedala.se
Elsa Nilsson
Fritidsassistent Svedala
0709-89 64 04
elsa.nilsson@svedala.se
Lina Walldén
Fritidsassistent Svedala
0722-54 05 43
lina.wallden@svedala.se
Martin Andersson
Fritidsassistent Svedala
0709-89 64 04
martin.andersson@svedala.se
Trinity Tafari
Fritidsassistent Svedala
0709–89 64 23
Nina Bilager
Fritidsassistent Bara
0709-89 64 00
nina.bilager@svedala.se
Mattias Hallin
Fritidsassistent Klågerup
0709-47 82 46
mattias.hallin@svedala.se
Stephanie Georghiou
Samordnare Ungas fritid (från v.30)
0709-89 64 12
stephanie.georghiou@svedala.se
Mårten Jönsson
Fritidsassistent Klågerup
0709–89 64 01
marten.jonsson@svedala.se

På mötesplatserna finns flera olika aktiviteter, framförallt utformar vi verksamheten av de idéer och initiativ du som ung besökare själv kommer med. Du kan själv starta, planera och genomföra aktiviteter - på egen hand eller tillsammans med dina kompisar. Vi vuxna finns också med under hela resan som stöd, när du vill.

Sommarprogram kultur och fritid 2019

Mötesplatserna har sommarstängt 14 juni–19 augusti 2019. Här är istället årets sommarprogram med festliga evenemang och roliga aktivitet för både unga som gamla. 

Sommarprogram kultur och fritid 2019

Under skollov arrangerar vi olika aktiviteter för barn och unga i kommunen. Det är aktiviteter som Ungas fritid, biblioteken, föreningar med flera arrangerar tillsammans. Håll koll på vad som är på gång i appen "Ung i kommunen, som du laddar ner från App Store eller Google Play. Du kan även kika i vår kalender här på svedala.se.

Aktiviteter och evenemang i kalendern på svedala.se

Ladda ner vår app "Ung i Svedala"

Ett sätt att följa vad som händer för unga i kommunen är att ladda ner vår app "Ung i Svedala" från Apple Store eller Google play.  I appen håller du dig uppdaterad med vad som händer på mötesplatserna i Kuben, Klågerupskolan och Svedala sporthall, vilka utflykter Ungas fritid tar med dig på, vilka aktiviteter som sker hos biblioteken i Bara, Klågerup och Svedala samt vad Svedala kulturskola bjuder in till och vad du kan hitta på under loven.

Aktiviteter på lördagar

Ungas fritid arbetar två lördagar i månaden och planerar då tillsammans med ungdomarna olika aktiviteter. När möjlighet finns fältarbetar även personalen dessa lördagar i de olika kommundelarna. Håll utkik efter aktiviteter i vår app "Ung i Svedala"

Projektkontor

Vill du resa till Spanien? Arrangera en filmkväll? Starta en grupp eller lära dig ett nytt språk? Har du ett fritidsintresse du vill komma igång med men vet inte riktigt hur du ska börja? Kom in till ett av våra projektkontor med din idé och gör den till verklighet! På projektkontoren har du möjlighet att förverkliga dina idéer och drömmar. 
Projektkontoren finns på Ungas fritids mötesplatser i Bara, Klågerup och Svedala.

Om projektkontoren

Läxläsning

Vi erbjuder läxläsning för alla på mötesplatserna. Tisdagar och onsdagar kl 16–18.

Facebooksida Ungas fritid Svedala kommun

CV-verkstad

I vår cv-verkstad kan du få hjälp med din cv vid ansökan till kommunens feriearbete för skolungdomar.  Sista dagen för att söka feriearbete är 28 februari 2019.

Om feriearbete skolungdom

Tjejgruppen

Tjejverksamheten fortsätter att planera nya aktiviteter för alla som identifierar sig som tjej i Svedala kommun. För mer info kontakta personalen på mötesplatserna eller se Instagramkontot: Ungas fritid Svedala kommun.

Kontaktuppgifter personal (Ungas fritid) mötesplatser för unga i Bara, Klågerup och Svedala

Bokcirkel

Är du intresserad av att läsa böcker och är mellan 13 och 18 år? Då är du välkommen till vår bokcirkel! Vi läser en salig blandning av böcker så det är bara att välja och vraka.

Var: Ungas fritids mötesplats i Svedala
När: 14 februari 2019, 7 mars 2019, 11 april 2019
Tid: kl 16:45–17:45.

Böcker: "Ready Player One", "Simon & Sophie", "Boktjuven". Observera att du hämtar böckerna på Ungas fritids mötesplats i Svedala, före detta sportgrillen. För mer information och anmälan, kontakta Lina Walldén, fritidsassistent Ungas fritid, på telefon 0722–54 05 43.

KAUS – Påverka din egen mötesplats

KAUS – Kultur för alla Unga i Svedala kommun drar igång med en ny gruppverksamhet under vårterminen. Ungdomarna får bland annat åka på nya studiebesök för att få inspiration till vår egna mötesplats och utforma den.

Naverlönns Kultur Crew söker nya medlemmar!

Naverlönns Kultur Crew är för dig som går på Naverlönnskolan i Svedala. Här arrangerar vi roliga event som äggjakt och halloweenfestival. Vi har möte på elevensval och på mötesplats Svedala. Just nu söker vi nya ambitiösa elever i åk 6–9. Nyfiken på att veta mer? Prata med ledarna på mötesplatserna för mer information.

Publicerad 2019-02-25 kl 11:08
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-06-12 kl 15:32