Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Mötesplatser i kommunen

Vi har många olika mötesplatser i kommunen. Här är mötesplatser som är specifikt för unga och äldre men även mötesplatser som alla, oavsett ålder är välkommen till.

Mötesplatser för unga i Bara, Klågerup och Svedala

Du som är mellan 13 och 18 år är välkommen till kommunens mötesplatser för unga. Mötesplatserna är en del av arbetet med Ungas fritid och är en plattform för unga att skapa, delta och uppleva nya spännande aktiviteter. Mötesplatserna är självklart helt tobaks- och drogfria och är bemannade av vuxen, utbildad och kompetent personal. Vi har mötesplatser i Bara, Klågerup och Svedala.

Mötesplatser för unga

Öppen dörr

Öppen dörr är en mötesplats på Svedala församlingshem. Välkommen varje tisdag kl 17:00–18:30 för mackor, spel, umgänge, samtal, fika, pingis... Ibland har vi någon gemensam aktivitet till exempel bakning, pyssel, tävlingar... Kom gärna med förslag!

Webbplats Svenska kyrkan Svedala och Svedala församlingshem

Språkcafé

Varje onsdagseftermiddag kl 15:30–17:30 möts vi på biblioteket! Vi talar svenska tillsammans, fikar och spelar spel under lättsamma former och lär oss mycket av varandra. Språkcaféet är ett samarbete mellan ABF Sydvästra Skåne, volontärer i Svedala och Svedala bibliotek.

Om Språkcafé på Svedala bibliotek

 

Kommunens kalender med information om mötesplatser

Publicerad 2016-03-23 kl 13:37
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-01-22 kl 13:12