Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till kalendern

Konstutställning på Kallerholm

Välkommen till en konstutställning på Kallerholm i Aggarp! I samband med Mölledagen ställer Marianne Larsson, Anders Nilsson och Lena Henriksson ut sina alster.

Kallerholms Gård är vackert beläget i ett böljande åkerlandskap omgivet av en stor bokdunge. De metertjocka väggarna, de vackert utformade ljusintagen och 10 meter till nock, gör den gamla murade och stensatta logen till en mycket speciell miljö att visa konst i. Stallet kommer även vara utsmyckat med skulpturer och andra konstverk.

I Ateljén på Kallerholm i det gamla undantaget finns även konst och Café med hembakat. Det blir en utflykt för hela familjen med konst, tävlingar och lekar för både barn och vuxna.

Utställningen består av Marianne Nilssons konst bestående av keramik, skulptur och grafik, Anders Nilssons verk i form av oljemålningar, flytved- och betongarbeten samt Lena Henrikssons verk med fokus på glas och smycken.

Pressvisning äger rum torsdagen den 30 juni kl 10:00-13:00, passar inte tiden så hör av dig för en annan lämplig tidpunkt.

Övriga öppettider enligt överenskommelse med Lena Henriksson via telefonnummer +46 (0)725-62 18 66 eller Facebook, se Glaskul på Kallerholm. 

Karta Kallerholms gård

Kallerholmsvägen 70, Aggarp

Kallerholms Gård
Kallerholmsvägen 70, Aggarp

Evenemangslänk

https://www.facebook.com/Kallerholm/?fref=ts

Webbplats

http://www.kallerholm.se/

Arrangör

Lena Henriksson

Sidansvarig: Linda Holst