Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Möjlighetsseminarium – Företagsträffar med coacher för legalt, ekonomiskt och affärsmässigt stöd

Vårens händelser har tydligt visat behovet av ekonomisk hållbarhet, inte bara i stora företag utan särskilt i ägarledda små och medelstora företag.

Svedala, Burlöv, Lomma, Skurup och Kävlinge kommun driver gemensamt program för att få till stånd ett företagande som baseras på långsiktighet och hållbarhet både i affärsmodell och strategi. En möjlighet att tillsammans nå de globala målen och Agenda 2030 och att ta ett långsiktigt ansvar ekonomiskt, såväl som socialt och miljömässigt. Även företag och organisationer från andra kommuner är välkomna att ta del av innehållet!

Som en del av detta bjuder vi in dig som företagare till kostnadsfria möjlighetsseminarium med företagscoachning och ledarutveckling: 

  • 6 oktober i Lund, kl 16-18
  • 15 oktober i Svedala (kommunhuset), kl 16-18
  • 3 november i Kävlinge, kl 16-18
  • 24 november i Burlöv, kl 16-18
  • 1 december i Skurup, kl 16-18

Kostnadsfri företagscoachning

På träffarna finns möjlighet att boka in kostnadsfria ledar-/företagsstöd med företagscoacher och experter.

Genom coachningen får du som företagare aktivt vässa ditt värdeerbjudande och affärskraft, se nya samarbetsstrukturer och affärsmöjligheter samt arbeta med att förändra arbetssätt. Ett sätt att stärka förutsättningar för att driva företag likväl som att skapa hållbar utveckling.

Välkommen!

Mer information och anmälan till möjlighetsseminarierna

Fler datum

Anmälan krävs

.
.

Webbplats

/arbeta/naringsliv/

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Näringslivsenheten

Kontaktperson

Thomas Carlsson
040-626 81 46
naringsliv@svedala.se

Sidansvarig: Thomas Carlsson