Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Möte i kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Med reservation för ändringar av datum, start- och sluttid samt plats för sammanträdena. Håll utkik här i kalendern!

Möte 23 september på Törringelund

Onsdag 23 september håller kommunfullmäktige sitt möte i Rotundan på Törringelund. Det är med anledning av behovet av utrymme för att hålla avstånd. På grund av lokalbytet har vi inte möjlighet att webbsända mötet. Du kan därför tyvärr inte ta del av mötet på webben i vanlig ordning men du är varmt välkommen att närvara på plats. Protokollet finns att läsa på Svedala.se när det är justerat.

Kallelser och protokoll kommunfullmäktige

Mer information om kommunfullmäktige

Följ mötet via webben

Vi direktsänder kommunfullmäktiges möten via webb-tv. Det går även att titta på äldre möten och i dem välja att se enstaka ärenden.

Webbsänder inte 23 september

På grund av lokalbytet har vi inte möjlighet att webbsända mötet den 23 september. Du kan därför tyvärr inte ta del av mötet på webben i vanlig ordning men du är varmt välkommen att närvara på plats. Protokollet finns att läsa här på Svedala.se när det är justerat.

Webbsändning kommunfullmäktige

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Samtliga partier som är representerade i kommunfullmäktige är överens om att antalet ledamöter som deltar i fullmäktige dras ner till 23. 

Möbleringen är luftig och dagordningen har även till viss del anpassats för att göra mötena kortare.

Tillsammans följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer: håll avstånd till andra, tvätta händerna noga och stanna hemma om du är det minsta sjuk.

Fler datum

Naverlönnsalen, kommunhuset (23 september Rotundan, Törringelund)
Åbjörngatan 7, Svedala

Webbplats

/paverka/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/moten-i-kommunfullmaktige/

Arrangör

Svedala kommun

Kontaktperson

Teresa Fridell
040-626 81 23
teresa.fridell@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst