Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

På gång hos biblioteken i höst

Publicerad 2020-10-05 kl 13:42

Tavla Hilma af Klint. Foto: Biblioteken i Svedala

Biblioteken i Bara, Klågerup och Svedala kör så smått igång med corona-anpassad programverksamhet både på biblioteken men även i andra lokaler. Kom till biblioteket redan idag eller besök vår hemsida så får du veta mer om vad som är på gång i höst.

På biblioteket i Klågerup erbjuder vi bland annat ett föredrag om hästar, bokfrukost för föräldralediga och en föreläsning om Hilma af Klint. Hos Bara bibliotek kan du gå på workshop i återbrukshantverk, lyssna på föredrag om hundar och gå på föreläsning om Mannen som uppfann julen. I Svedala kommer Karin Wahlberg och berättar om sitt författarskap och Malmö Opera gästspelar med kammaroperan Cosi fan tutti på Kulturhuset Flamman.

Nytt tema varje månad

Under hösten uppmärksammar vi ett tema varje månad. Under oktober månad firar vi att Mumintrollen fyller 75 år. På bibliotekets webbplats kan du lyssna på digitala sagostunder och på plats på biblioteket kan du rita muminfamiljen och deras vänner, låna med dig böcker hem och gå vår tipspromenad med chans att vinna ett pris.

Håll utkik på hemsidan efter bibliotekets digitala sagostunder, frågesporter och annat skoj.

Mer information på bibliotekets webbplats

Glöm inte att följa Biblioteken i Svedala på Facebook (@bibliotekenisvedala). Vi tipsar om olika aktiveter som är på gång hos biblioteken i Bara, Klågerup och Svedala. 

Facebooksida Biblioteken i Svedala

Sidansvarig: Linda Holst