Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Aktiviteter i våra kanaler

Valborgsfirande vid Tvillingdammarna i Bara. Foto: Leif Öst

Kontakt

Vi marknadsför aktiviteter som äger rum i kommunen i flera kanaler. För att få med din aktivitet i våra kanaler fyller du i ett formulär och skickar till oss i god tid.

Vi marknadsför endast aktiviteter som äger rum i Svedala kommun. Reklam för företag, produkter eller politiska budskap får inte förekomma. Dock kan en kommersiell aktivitet som bedöms vara av stort intresse för kommuninvånarna och besökare presenteras. Vi marknadsför framför allt kommunens och föreningars aktiviteter. Vid plats marknadsför vi även kostnadsfria aktiviteter som arrangeras av privata företag.

Fyll i formuläret Tipsa om aktivitet

Ifyllt formulär skickas till Kommunikationsenheten som inom en vecka godkänner och publicerar inlägget i kalendern på svedala.se.

Kommunikationskanaler

Kalender

  • Aktivitetskalendern på svedala.se innehåller information om vad som händer i kommunen.

Kommunens kalender med aktiviteter

SvedalaNytt

  • SvedalaNytt är kommunens medborgarblad. Bladet har ett kalendarium på baksidan och delas ut till alla boende och näringsidkare i Svedala kommun.

Arkiv med tidigare SvedalaNytt

Digitala vägskyltar

  • Vi har två skyltar på E65 och två skyltar på väg 108 för korta budskap.

Mer information om digitala vägskyltar

Informationsskärmar

  • Vi har flera skärmar uppsatta runt omkring i kommunen, på bland annat biblioteken, kommunhuset, Svedala Folkets hus, Svedala sporthall och Kuben i Bara.

Sociala medier

  • Vi har en Facebooksida och ett Instagramkonto. Kommunen är även representerad i ytterligare sociala medier.

Kommunens Facebooksida

Information om kommunens verksamheter i sociala medier

Tipsa oss om din aktivitet genom att fylla i formuläret på sidan Tipsa om din aktivitet. Vi publicerar din aktivitet i de kanaler som vi finner lämpliga i mån av plats. Vi erbjuder inte längre möjligheten att ta emot affischer för uppsättning i kommunhusets foajé.

Fyll i formuläret Tipsa om aktivitet

Publicerad 2016-05-19 kl 15:51
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2020-02-03 kl 09:44