Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Lovomsorg fritidshem

Kontakt

Verksamhetsområde utbildning
Svedala kommun
040-626 80 00
utbo@svedala.se

Lovomsorg erbjuds elever i åldrarna 6-13 år som är folkbokförda i kommunen eller är elev i någon av kommunens skolor. Lovomsorg erbjuds på fritidshem inom ordinarie öppettider och är till för de elever som är i behov av lovomsorg, under tid då förälder arbetar eller studerar. Lovomsorg erbjuds på fritidshem inom ordinarie öppettider.

Förändring av lovverksamhet

Införande av fast taxa för Lovomsorgsplats, 0,5 procent av inkomsten (= max 230 kr/månad för de som uppnår inkomsttaket 46 080 kr), summan debiteras varje månad och uppsägning sker enligt gällande regler

Ansökan om lovomsorg

Om du redan har en fritidsplats så gör du anmälan genom att ändra ”Grund för placering” till ”Lovomsorg”. Ändringen kan börja gälla tidigast 2 månader from dagen då anmälan registreras.

Om du inte har en fritidsplats idag så kan du registrera en ansökan om fritidshemsplats på Webbportalen för förskola och fritidshem.  Ange ”Lovomsorg” som grund för placering.

Webbportal för förskola och fritidshem

Publicerad 2016-12-09 kl 08:39
Sidansvarig: Anna Wulff
Uppdaterad 2018-08-08 kl 16:17