Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Hitta bostad

Kontakt

Kontakta Svedalahem om du söker lägenhet i Svedala kommun. Svedalahem förmedlar bostäder.

Webbplats Svedalahem

Svedalahem inleder samarbete med Boplats Syd

Från och med 1 juni 2020 förmedlar Boplats Syd lägenheter som Svedalahem äger. 

Står du i kö sedan tidigare hos Svedalahem får du möjlighet att överföra din kötid. Du får information hemskickad om hur du ska gå tillväga för att överföra kötiden. Under en övergångstid på 4,5 år är det i första hand de som fört över sin kötid som kan söka lägenheter som tillhör Svedalahem.

Bostads AB Svedalahem är den senaste fastighetsägaren att ansluta sig till den regionala bostadsförmedlingen Boplats Syd. Överenskommelsen innebär att Boplats Syd stärker sin position som Skånes största bostadsförmedling och att det blir enklare för den som söker lägenhet – med en kö!

Om Svedalahem

Svedalahem är ett kommunalt bolag som Svedala kommun äger. Svedalahem i sin tur äger 1 239 lägenheter i Svedala kommun. Deras bostäder finns i Svedala, Bara och Klågerup.

Publicerad 2016-04-06 kl 11:44
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2020-02-20 kl 12:04