Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Bibliotek

Foto: TA Fotografi

Kontakt

Bara bibliotek
040-626 89 70
biblioteket.bara@svedala.se
Klågerups bibliotek
040-626 89 08
biblioteket.klagerup@svedala.se
Svedala bibliotek
040-626 82 03
biblioteket.svedala@svedala.se

Välkommen till biblioteken i Svedala kommun! Det finns tre bibliotek i kommunen, Bara bibliotek, Klågerups bibliotek och Svedala bibliotek. Biblioteken i Bara och Klågerup är meröppna bibliotek. Vilket innebär att du kan besöka biblioteket även när det inte är personal på plats.

På biblioteken kan du låna böcker, ljudböcker, e-böcker, e-ljudböcker, tidningar/tidskrifter, musik och film. Använd  bibliotekskatalog för att hitta det du söker.

Sök i bibliotekskatalogen

Du kan också söka i våra databaser och ta del av kulturprogram samt olika aktiviteter för alla åldrar. Här finns även datorer samt trådlöst internet för dig som vill jobba med egen dator.

Vår- och sportlovsprogram

I årets vårprogram hittar du vårens evenemang och aktiviteter samt årets sportlovsprogram på biblioteken i Bara, Klågerup och Svedalas bibliotek. 

Vårprogram biblioteken 2019

Barn sitter i någons knä och pekar i en bok. Foto

Bebisbibblan i Klågerup drar igång igen 11 februari! Som vanligt ses vi varannan måndag, ojämna veckor, mellan kl 9:30 och 11:30. Men du är såklart hjärtligt välkommen innan dess, antingen som meröppet-besökare eller under våra öppettider.

Publicerad 2016-11-28 kl 07:00
Sidansvarig: Albin Lomvi
Uppdaterad 2019-02-07 kl 10:06