Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Bibliotek

Foto: Anna Nordström

Välkommen till biblioteken i Svedala kommun! Det finns tre bibliotek i kommunen, Bara bibliotek, Klågerups bibliotek och Svedala bibliotek. Biblioteken i Bara och Klågerup är meröppna bibliotek. Vilket innebär att du kan besöka biblioteket även när det inte är personal på plats.

Bibliotekskatalog

På biblioteken kan du låna böcker, ljudböcker, e-böcker, e-ljudböcker, tidningar/tidskrifter, musik och film. Använd  bibliotekskatalog för att hitta det du söker.

Sök i bibliotekskatalogen

Du kan också söka i våra databaser och ta del av kulturprogram samt olika aktiviteter för alla åldrar. Här finns även datorer samt trådlöst internet för dig som vill jobba med egen dator.

Höstprogram 2019

I årets höstprogram hittar du evenemang och aktiviteter som sker under hösten och vintern på biblioteken i Bara, Klågerup och Svedala.

Höstprogram biblioteken 2019

Publicerad 2016-11-28 kl 07:00
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2019-07-30 kl 14:31