Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Undersköterska till Novas gruppboende

Välkommen till Svedala kommun! Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vård och Omsorg kännetecknas av kvalitativ verksamhet med ambitiösa medarbetare som vill göra skillnad. Vi rekryterar nu undersköterska till Novas gruppboende.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Novas gruppboende är ett särskilt boende med inriktning på personer med demenshandikapp. Vi vill att ett bra bemötande av våra brukare har högsta prioritet och att varje individs speciella behov tas tillvara.

I dina arbetsuppgifter ingår det att ge de äldre en personlig omvårdnad och ha ett stödjande synsätt. Det ingår också serviceuppgifter såsom städ, tvätt, enklare matlagning samt lättare sjukvårdsuppgifter.

Vi arbetar dag, kväll och varannan helg och du kommer tillhöra en engagerad arbetsgrupp på tio medarbetare där du är viktig för gruppens och verksamhetens utveckling.

Kompetens

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

Erfarenhet av liknande arbete och demensutbildningar är meriterande. För att trivas hos oss har du ett stort engagemang för ditt arbete och demensvård. Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer.

Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning med önskad tjänstgöringsgrad, 75-100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-02-23

Kontaktpersoner

Ann-Caroline Skoog, enhetschef, 040-6268415
AnnCaroline.Skoog@svedala.se
Kommunal, nås via kundservice, 040-6268000

Sök tjänst