Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

IT-tekniker med driftfokus

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vi på IT-enheten söker nu en IT-tekniker med driftfokus. Vill du vara en del av vårt team och drifta och utveckla våra viktiga IT-system och nätverksinfrastruktur?

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Som IT-tekniker med driftfokus jobbar du på Svedala kommuns IT-enhet där du kommer att arbeta tätt tillsammans med nio engagerade och kunniga kollegor.

Vi har en komplex miljö med många chanser att arbeta med olika spännande system och funktioner varje dag. Det finns goda möjligheter att längs vägen ta ansvar för ett specifikt område och utveckla spetskompetens.

Tjänsten vi nu söker kommer handla om att drifta/förvalta, anpassa och förbättra de redan befintliga systemen. Du kommer vara involverad i införande av nya tjänster och produkter som hela tiden tillkommer i vår expansiva fas i Svedala kommun.

Vi vill att du ställer dig följande frågor:

- Brinner du för teknik och är i grunden jordad i nyfikenhet?
- Vill du kombinera ett utvecklande och intressant arbete med en stor möjlighet till utveckling?
- Är du serviceinriktad, har lätt för att möta nya människor och har en hög ansvarskänsla?

Om du kan svara ja på dessa frågor så ser vi fram emot din ansökan!

IT-enheten består av nio målmedvetna och engagerade personer som tillsammans ser till att leverera tjänster och stödja samtliga verksamheter och medarbetare i kommunen för att göra IT enkelt och bekymmersfritt. Din roll är viktig för att påverka framtiden och möta de krav och förändringar som kommunen står inför utifrån ett digitalt och tekniskt perspektiv.

Kompetens

Vi söker dig som trivs med en verksamhetsnära roll och har god kunskap om tekniken samtidigt som du har en förmåga att arbeta strategiskt och systematiskt.

Din utbildningsbakgrund är minst gymnasial utbildning med inriktning IT och/eller teknik alternativt annan likvärdig utbildning.

Akademisk examen inom IT eller systemvetenskap ses som en fördel. Du behöver ha god kunskap inom Microsoftmiljön, med både användarsupport, serverdrift i Windowsbaserad miljö, nätverk och ip-telefoni.

Vidare bör du ha erfarenhet från verksamheter med komplexa systemlösningar. För att lyckas i denna roll bör du ha flerårig erfarenhet inom avancerad it-support och/eller IT-drift. Det är även en fördel om du har B-körkort.

Svedala kommun arbetar för att skapa en positiv upplevelse hos kunden. Denna anda genomsyrar hela organisationen och som person bidrar du gärna till detta positiva förhållningssätt.

Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-02-23

Kontaktpersoner

Niclas Söderlund, IT-chef, 040-6268401
niclas.soderlund@svedala.se
Cecilia Kronqvist, HR-konsult, 040-6268184
ceclia.kronqvist@svedala.se

Fackliga kontakter nås via kundservice, 040-6268000

Sök tjänst