Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Parkarbetare

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Parkenheten i Svedala kommun ansvarar för yttre skötsel av alla grönytor och parker på allmän platsmark i tätorterna, Svedala, Bara, Klågerup och Holmeja. Vi sköter även kommunens grönytor på idrotts- och fastighetsanläggningar, skolor, förskolor, äldreboenden, vårdinrättningar och badanläggningar. Vi projekterar och anlägger nya lekplatser, parker och gröna miljöer, där vi arbetar nära varandra i hela processen, från skrivbord till utförande och skötsel.

På parkenheten är vi 32 medarbetare som tillsammans ansvarar för kommunens gröna miljöer. Vi utvecklar ständigt verksamheten genom att pröva nya metoder, använda moderna maskiner och arbetsredskap. Vi fokuserar på en ändamålsenlig verksamhet med goda möjligheter till utveckling och att skapa en riktigt bra arbetsmiljö där medarbetarskapet är en viktig del i detta arbete. I takt med att verksamheten växer behöver nu personalstyrkan utökas.

Parkenheten söker nu två medarbetare till verksamheten som har huvudsakligt uppdrag att arbeta med grönyteskötsel, varav en medarbetare med dokumenterad erfarenhet av arbete med större maskiner så som gräsklippare, termisk ogräsbekämpningsmaskin och sopmaskin.

Kompetens

För arbetsuppgifterna krävs att du är ansvarstagande och har ett genuint intresse för park och natur. Som person är du tydlig, resultatinriktad och strukturerad samt har en god förmåga att kommunicera. Du är bra på att se helheten i verksamheten. Du har dessutom god förmåga att uppnå fastställda mål och beslut. Du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i olika sammanhang.

Du har erfarenhet av att arbeta inom park, natur eller idrottsanläggningar. Grön utbildning är meriterande. För tjänsten krävs det att du har B-körkort och att du har god maskinvana. Erfarenhet av traktor och större åkgräsklippare är meriterande. Motorsågs- och röjsågskort samt heta arbeten och arbete på väg är meriterande.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Säsongsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Våra säsongsanställningar innebär arbete från mitten av mars till slutet av december. Som säsongsanställd har du efter ett år företräde till vakanta helårsanställningar under förutsättning att du uppfyller kraven för tjänsten.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-02-20

Kontaktpersoner

Johanna Andersson, gatu- och parkchef, 040-626 82 12
Jon Springe, arbetsledare parkenheten, 040-626 80 62
Fackliga kontakter nås via kundservice, 040-6268000

Sök tjänst