Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Arbetsterapeut, semestervikariat

Svedala kommun rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av en kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Hemsjukvården i Svedala kommun bedriver verksamhet på särskilt boende samt i ordinärt boende dygnet runt. Hemsjukvården består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter samt fysioterapeuter.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad arbetsterapeut inom kommunal verksamhet, såsom rehabilitering i hemmet, på särskilt boende eller på korttidsenhet. Vi gör utredningar, bedömningar och förskriver hjälpmedel. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor. Du får individuellt anpassad introduktion

Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård, rehabilitering och bemötande till alla som vi möter i vårt arbete.

Kompetens

Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut för semestervikariat juni till augusti.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med kollegor och andra yrkesgrupper internt och externt.
Vi dokumenterar i procapita plus. B körkort är ett krav.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Vikariat på heltid under perioden juni-augusti 2018.

Vi är öppna för ditt önskemål om placering.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-02-28

Kontaktpersoner

Kristina Remgren, enhetschef, 040-626 83 06
kristina.remgren@svedala.se
Jeanette Vinje, Sveriges arbetsterapeuter, 040-626 83 12

Sök tjänst