Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Kockar till Serviceenheten, timavlönad

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi ansvarar för 27 olika kök inom förskola, skola och äldreomsorgen. I våra kök arbetar 55 engagerade och kompetenta kockar som bildar ett nära nätverk med bred kompetens och måltidsglädje.

Är du en lagspelare med känsla för service? Vi söker timavlönad personal som kan arbeta vid behov.

Du kommer vara en del i det team som ger service till våra interna kunder på förskolor, skolor och äldreboenden. Tjänsterna innefattar arbetsuppgifter såsom att förbereda och tillreda mat, servering, daglig rengöring av köksutrymmen samt disk.

I Svedala är måltiden viktig och vi lägger stor vikt i att laga mat med passion, från grunden på bra råvaror. Måltider vi serverar är klimatsmarta. Det är viktigt för oss att alla våra kunder mår bra av vår mat.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss och i uppdraget är du utåtriktad och serviceminded. Du tycker om att jobba i ett team men kan också jobba enskilt. Du har ett brinnande intresse för matlagning och tycker om att arbeta med barn, ungdomar och äldre.

Du har kockutbildning och aktuell erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter från restaurang och/eller storkök. Vidare har du även aktuell utbildning och erfarenhet inom egenkontrollprogram och HACCP, tillagning av specialkoster samt har god datorvana.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Intermittent anställning/timavlönad. Tillträde snarast eller enligt överenskommels.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-01-31

Kontaktpersoner

Marie Mogensen, måltidschef, 040-626 84 65
Lina Jönsson, bitr. måltidschef, 040-626 81 72
Kommunal, 040-626 82 96

Sök tjänst