Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Bygglovsarkitekt

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Välkommen till Bygg och miljö i Svedala där vi jobbar med olika aspekter av samhällsplanering, byggande och miljöfrågor! Inom vår enhet hanteras detaljplaner, bygglov, karta/GIS, miljöstrategi och miljötillsyn.

På Bygg och miljö blir du en del av vårt bygglovsteam. Svedala kommun är en expanderande kommun där det finns stort intresse för att bygga, bo och verka. Vi har många byggprojekt på gång för utveckling av våra tätorter.

Som bygglovsarkitekt handlägger du bygglov utifrån såväl formella bestämmelser som lämplighet och gestaltning. I uppdraget ingår att på delegation fatta beslut om bygglov samt bereda och föredra ärenden inför bygg- och miljönämnden. En viktig del i arbetet är att ge råd och upplysningar till allmänheten, byggherrar m fl i plan- och byggfrågor. Du kommer därmed att ha mycket kontakter med kommuninvånare, entreprenörer, politiker och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

Du har arkitektexamen eller annan likvärdig utbildning. Du har bred kompetens inom ditt yrkesområde med några års arbetslivserfarenhet från kommunal, privat eller statlig verksamhet. Du har goda kunskaper om plan- och bygglagen, arkitektur, gestaltning, stadsbyggnad och kulturmiljövård. Som person är du engagerad, drivande och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du har även intresse av att arbete i en digital bygglovsprocess. lämplighet. B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Då arbetet innebär mycket kontakt med bygglovsökande och andra intressenter är det av stor vikt att du är lyhörd, tydlig, pedagogisk och lösningsfokuserad. Du är en servicemedveten person och har lätt för att samverka med både arbetskamrater och kunder.

Vi vill ha ett positivt arbetsklimat där vi jobbar tillsammans, stöttar och ställer upp för varandra. Därför söker vi dig som är ansvarstagande mot dig själv, dina kollegor och mot kunden. Som medarbetare är du med och bidrar till avdelningens utvecklingsarbete.

Komplettera din ansökan med ett utförligt CV. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-01-26

Kontaktpersoner

Anna Cedergren, tf samhällsbyggnadschef, 040-6268192
Anna.Cedergren@svedala.se
Torbjörn Wahlström, 1:e byggnadsinspektör, 040-6268117
torbjorn.wahlstrom@svedala.se
Jeanette Widén Gabrielsson, Sveriges arkitekter, 040-6268395

Sök tjänst