Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Teamledare inom Städservice

Välkommen till Svedala kommun! Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vi har ett bra läge i Öresundsregionen med utmärkta kommunikationer och storslagen natur.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vill du vara med och utveckla lokalvården inom Serviceenheten till en effektiv och hållbar verksamhet? Vi söker nu en teamledare med fokus på utveckling och ledarskap i det praktiska arbetet.

Städservice uppdrag är att ge service till våra interna kunder på skolor, äldreboenden, förskolor samt andra kommunala lokaler. Inom organisationen finns även delar av de vaktmästeritjänster som ges till kommunens verksamheter. Enheten består i dagsläget av en teamledare och 56 medarbetare. Vi ska nu utöka vår verksamhet med ytterligare en teamledare.

Som teamledare är du den naturliga länken mellan städchef och verksamheterna och har ett samordningsansvar ute i organisationen. Du är en drivkraft i projekt, metoder och arbetsformer för att utveckla och driva verksamheten framåt genom att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet samt ansvarar för introduktion av ny personal.

Du kommer få självständigt stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför. Vill du ha ett omväxlande och socialt arbete kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll måste du kunna lyfta blicken, skapa en helhetsbild och ha ett processtänk. Du är utvecklingsinriktad och har ett gott ekonomiskt sinne. Ditt ledarskap är tydligt och du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder, brukare, kollegor och medarbetare. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt samt har en självklar känsla för service.

Vi söker dig som har SRY utbildning och praktisk erfarenhet av städning. Eftersom Städservice utgörs av en stor personalgrupp ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av gruppledaransvar.

För tjänsten krävs att du har B-körkort och utdrag ur polisens belastningsregister inför anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-01-28

Kontaktpersoner

Maria Andersson enhetschef städservice, 040-62684 41
Annci J:son Svensson servicechef, 040-6268144
Fackliga företrädare nås via kundservice, 040-6268000

Sök tjänst